RLVNT zoekt per direct een Campagne Manager

Bij RLVNT zijn Campagne Managers een absoluut onmisbare schakel. En daarom zijn we op zoek naar jou. Als Campagne Manager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de online media inzet van onze adverteerders. Je bent van A-tot-Z betrokken bij jouw campagnes, waarbij je altijd op de hoogte bent van de status en resultaten. Je spart met de account directors en specialisten om mediastrategieën te ontwikkelen en stuurt tijdens de campagne proactief bij o.b.v. de resultaten waarna je terugkoppeling geeft aan de klant. Jou ontgaat niets en jij bent dan ook de spil binnen onze succesvolle campagnes.

 

Wat ga je doen?

Je bent de brug tussen strategie en uitvoering, waarbij je de account director continu voorziet van updates over jouw campagnes. Je verzorgt de rapportages en updates naar de klant en kunt vanuit je analyse actiepunten vertalen naar de specialisten. Daarnaast onderhoud je contacten met publishers en ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt op het gebied van online media.

 

Gewenste kennis en ervaring

Je hebt brede kennis op het gebied van online media en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Je kunt je inleven in de doelgroep en komt met creatieve ideeën om de boodschap op de juiste manier over te brengen . Goed kunnen samenwerken is essentieel en je voelt je in hoge mate verantwoordelijk voor de resultaten van je campagnes.

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld richting communicatie, commerciële economie of bedrijfskunde en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in online media. Je kunt je weg vinden in reportingsystemen waarbij basiskennis van Google Analytics een must is.

 

Kernwaarden:

Het is belangrijk dat je aansluiting hebt bij onze kernwaarden:

kwaliteit, focus, verantwoordelijkheid, succes en bovenal fun.

 

Waarom RLVNT?

RLVNT is een ambitieuze en sterk groeiende organisatie met oog voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

We bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Er heerst een goede en creatieve werksfeer, waarbij werken in teamverband, werkplezier en informele omgangsvormen hoog in het vaandel staan.

Er is veel ruimte voor kennisverbreding en een grote mate van zelfstandigheid.

We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Plus een inspirerende en bruisende werkomgeving met leuke collega’s aan ’t Amsterdamse IJ.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel, dan horen we heel graag van je!

Mail je cv en motivatie naar: karen@rlvnt.nl

Send this to a friend