RLVNT landt onder vleugels van Digital Agency Group

Digital Agency Group neemt marketingcommunicatiebureau RLVNT over. RLVNT zal als zelfstandige organisatie verder deel uitmaken van de Digital Agency Group.

RLVNT is met circa 20 medewerkers een innovatief marketingcommunicatiebureau, gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van data-driven campagnes (media en creatie).
Het bedrijf kent haar oorsprong uit een fusie tussen bone en SVBmedia in 2013. Met data-driven creativity verankerd in het DNA en een crossmediale aanpak werkt RLVNT voor klanten als Fontys, HEMA, ICIPARISXL, Madurodam, NTI en nog vele andere.

De Digital Agency Group is een snelgroeiende organisatie met een groep gespecialiseerde bedrijven in digitale media en creatie, waaronder The online company, Qban online communicatie en ClickDistrict.

Met de toevoeging van RLVNT en haar specifieke dienstverlening is direct sprake van een strategische fit en zijn de bedrijven onderling complementair in expertise. RLVNT gaat met al het personeel mee in deze overname en zal onder het merk RLVNT haar dienstverlening verder uitbreiden.

Erik van Laar, founding partner Digital Agency Group:” We kennen RLVNT natuurlijk goed en herkennen ons erg in hun manier van werken, namelijk een gecombineerde inzet van media en creatie. Een duidelijke match. Wat we verder erg sterk vinden is dat RLVNT een totaaloplossing levert voor haar accounts, waarbij ze met hun ‘magic & logic’ aanpak inzichten verschaffen en zo van concept tot campagnevoorstel komen. Met een digital first aanpak maar wel met crossmediale inzet. Dat vinden wij erg sterk en een directe toevoeging aan onze dienstverlening.”

Jurgen Retra, Managing Director van RLVNT: “We hebben er enorm veel zin in om samen met de Digital Agency Group onze dienstverlening en ambities verder vorm te geven en door te ontwikkelen. Het is voor ons erg belangrijk om een strategische partner te hebben die hetzelfde digitale DNA heeft. Het samenwerken, uitwisselen van kennis en delen van expertise met de andere agencies binnen de groep zie ik als een verrijking voor ons team, maar in het bijzonder voor onze klanten.”

De Digital Agency Group heeft met in totaal 70 medewerkers vestigingen in Alphen aan den Rijn en Amsterdam.

RLVNT en al haar medewerkers werken vanuit het kantoor te Amsterdam (Houthavens, Danzigerkade 65 A).

De volgende drie-eenheid zal de dagelijkse leiding van RLVNT op zich nemen, iets dat ze al geruime tijd doen:

Jurgen Retra (Managing Director, verantwoordelijk voor strategie), Karen Dresch (Operations Director, verantwoordelijk voor operations) en Mark Veldhuijzen van Zanten (Creative Director, verantwoordelijk voor creatie).

Send this to a friend