Mud Masters kiest voor RLVNT & Clickdistrict

De spectaculaire obstacle runs van Mud Masters zijn al een aantal jaar een begrip. Om verder te groeien in zowel Nederland als Duitsland kiest Mud Masters per direct voor een intensieve samenwerking met RLVNT & Clickdistrict, zowel op het gebied van media als creatie.

 

Keuze voor expertise en transparantie

Marjolein Hulswit, marketeer bij Mud Masters: “Bij onze oriëntatie kwamen RLVNT & Clickdistrict naar voren als professionele bureaus met veel ervaring en vaardigheden in huis. In de praktijk maken zij dat nu al waar. Het samengestelde team is fit, energiek en heeft veel kennis, waardoor wij uitkijken naar de samenwerking!”

 

Media + creatie = performance

Fabienne Jungerhans, Client Director bij Clickdistrict: “Doordat we zowel de creatie ontwikkelen als de media-inzet bepalen, kunnen we het maximale uit de communicatie halen. En geheel in de filosofie van Mud Masters: we werken intensief samen. Om dit kracht bij te zetten, hebben we een performance-afspraak met Mud Masters gemaakt. Hun targets zijn onze targets.”

 

Over RLVNT en Clickdistrict

RLVNT ontwikkelt effectieve marketingcommunicatie door gedrags- en motivatiedata van mensen centraal te stellen en op innovatieve wijze media en creatie te combineren. Clickdistrict is gespecialiseerd in performance gedreven, digitale marketingcampagnes voor haar opdrachtgevers, van technische implementatie tot volledige mediastrategie en -excecutie.

Send this to a friend