About

Hi! Wij zijn RLVNT. Een digitaal reclamebureau met ‘smart concepting’ in de kern. Alles wat wij doen begint met inzicht in menselijk gedrag en motivatie. En alles wat wij doen leidt tot nieuw inzicht en begrip. We combineren kennis en inzicht met onze expertise en ervaring. Zo creëren we relevante communicatie voor merk en mens.

Hoe wij de wereld zien?

Wij geloven dat creativiteit de enige écht onderscheidende factor is in het prestatiegerichte marketinglandschap van vandaag en morgen.

Nieuwe data, inzichten en technologieën bieden veel potentie voor adverteerders. Maar de keerzijde van deze ontwikkelingen is dat het steeds lastiger wordt om je als merk te onderscheiden. Op het juiste moment, op de juiste plek en met de juiste boodschap beschikbaar zijn voor je doelgroep is niet langer een concurrentievoordeel. Dat is een vereiste geworden.

Merken die effectief willen communiceren en zich willen onderscheiden van de competitie hebben innovatieve en slimme concepten nodig. Merken moeten doen, leren en verbeteren. En opnieuw doen, leren en verbeteren. En opnieuw. En opnieuw. Dat is de enige manier om relevant te zijn en te blijven.

Send this to a friend